Kom kijken, luisteren en proeven

Muziek zit diep in Hilvarenbeek verankerd. Al sinds de jaren 70 vinden er grote muziekevenementen plaats zoals de Bikse fisten en Elastiek. Bovendien reisden wereldberoemde popiconen af naar de Hilvaria Studio’s. De keuze voor het openen van een muziekkamer voelde dan ook als een vanzelfsprekende aanvulling. Naast muziek biedt ’T Podium sfeervolle ruimtes voor feestjes, recepties, lezingen, presentaties, vergaderen en condoleances.

Drinks & bites

‘T Podium is een plaats voor fijnproevers. Naast de verrassende keuze aan borrelhapjes schenken we bijzondere wijnen en hebben we verrassende bieren, zowel op de tap als op de fles. Daarnaast hebben we diverse soorten port en mooie, klassieke whisky’s.

Het team

Het muzikale hart van het podium ligt ter grondslag bij Nol Havens. Als programmeur van de intieme Huiskamerconcerten put hij uit zijn oneindige netwerk van muzikanten in de meest uiteenlopende genres. Waarschijnlijk ontmoet je Benthe Eskens als gastvrouw tijdens muzikale avonden, borrels, besloten feesten of vergaderingen.