Nieuw seizoen, nieuw concept

Na een mooi eerste seizoen openen we vanaf zondag 8 oktober weer onze deuren. Na een heerlijk lange vakantie zijn wij weer opgeladen en bijgetankt om met frisse energie aan de slag te gaan mét een gefinetuned concept.

We programmeren voornamelijk op donderdagavond en zondagmiddag. Later dit sezoen ook op vrijdagen. bijvoorbeeld op vrijdagen waar gedanst mag worden op vinylplaten tijdens de Podium clubavond. Daarnaast is het Podium te huur voor als je iets wilt vieren, vergaderen of het houden van een condoleance. Vanaf nu vind je pictogrammen bij de optredens waarmee je in één oogopslag ziet welke sfeer je tijdens de voorstelling of borrelmiddag kan verwachten.

 

 

Concertavond op donderdag

Op donderdagen programmeurt Nol Havens intieme huiskamerconcerten in de meest uiteenlopende genres van kleinkunst naar jazz, van klassiek tot cabaret zoals je reeds van ons gewend bent. Dit zijn hoofdzakelijk luisterconcerten met kaartverkoop, een intieme sfeer waarin de artiest en voorstelling centraal staat en je buiten de optredens om gezellig kan kletsen. We gaan ook wat later open en sluiten een uurtje later de openingstijden zijn nu van 19.00u tot 01.00 uur.

Soms wil een grote artiest dolgraag voor ons spelen, maar past de donderdagavond niet in zijn/haar agenda. In dat geval maken we graag een uitzondering en plannen we hiervoor een speciale avond in. Houd hiervoor de agenda dus goed in de gaten via Facebook of onze nieuwsbrief.

De zoete inval op zondag

Op de zondagen maken de concertstoelen deels plaats voor borreltafels en is de toegang bijna altijd gratis. Ook kan je in tegenstelling tot de luisterconcerten op elk tijdstip tussen 14.00 en 21.00 uur binnenlopen. Onze vaste pianisten spelen altijd live-muziek en af en toe verrassen we je met een feestelijk optreden van andere artiesten.

Wisseling van de wacht...

Dit is een mooi moment voor ons, Piet en Loes Huijbregts, om het stokje door te geven. Uiteraard laten wij ’t podium in goede handen achter en hebben wij de bedrijfsvoering over gedragen aan Freek Huijbregts. Samen met Nol Havens als programmeur en Benthe Eskens als gastvrouw zorgen zij voor het (muzikale) reilen en zeilen; welkom bij podium 2.0!

 

Kortom, kom kijken, luisteren en proeven!

Team van 'T Podium.