< Terug naar agenda

GEKUST DOOR DE EEUWIGHEID 

Lenny Kuhr werd al jong beroemd toen zij in 1969 het Eurovisie Songfestival won. Tot op de dag van vandaag treedt zij op in Nederland en België. Haar repertoire heeft zich verdiept naarmate zij dieper in zichzelf afdwaalde.

Lenny Kuhr:" In deze voorstelling staat de diepe heimwee, die ik als kind al voelde, centraal. Voor mij is heimwee de grondtoon van ieder mens. Een onbestemd verlangen dat zich gaandeweg de voorstelling onthult. Ik wil mijn publiek in die grondtoon graag aanspreken, ontmoeten en meevoeren. Heimwee is de kracht die kunstenaars en mystici boven de vorm uit laat stijgen. Het kan ons naar de plek leiden waar heldere inzichten te vinden zijn en waar je, als je je er voor open stelt, uiteindelijk wordt gekust door de eeuwigheid.''

De voorstelling ''Gekust door de eeuwigheid'' is een spannende, ontroerende en vitale voorstelling die menig hart zal raken, zowel om de inhoud en de zeer verbindende teksten als door de muziek die zich zeer transparant, vurig en verfijnd laat horen. 

Lenny Kuhr treedt op met Reinier Voet (gitaar) en Mischa Kool (basgitaar).

zaterdag 2 december

  • Genre: Nederpop
  • Sfeer: Luisterconcert.
    Stilte tijdens het optreden, keuken en bar zijn geopend.
  • Zaal: Barzaal
  • Open: 19:00
  • Aanvang: 20:00

Koop kaarten

Dit optreden is helaas al geweest.
Meer

Media